انجمن زعفران ایران

مجموعه تلگرامی بیش از 30هزارکشاورز زعفران کار کشور با فعالیت کسبه و تجار معتبر
ورود به گروه

آموزش کشاورزی

الیو.... مجموعه ای با کشاورزی پایدار و اصولی

الیو

الیو.... مجموعه ای با کشاورزی پایدار و اصولی

واکاری

💥واکاری
☄تعریف؛
کاشت مجدد پیاز زعفران در مزارع ۱ساله و مسن تر ، در فضاهای خالی را به اصطلاح واکاری میگویند….
💥متاسفانه به کرات شاهد بودیم مزارع نوزاد و حتی میانه و نهاده داری کچلی بالایی هستند که عملکرد را بشدت کاهش میدهد….
از آنجاکه زراعت زعفران چندساله هست
پس نمیتوان تراکم کاشت و خطاهای بدسبزی و….را هرسال جبران کرد
و ناچارا باید واکاری انجام داد..
البته همیشه پیش گیری بهتر از درمان بوده ولی متاسفانه در فرهنگ کشاورزیمان ما کشاورزها به ضرر کم قانع نبوده و همیشه هزینه اولیه را ناچارا با مبلغ بیشتری بعد گذشت زمان و نمایان شدن خطاها صرف میکنیم…
واکاری را در زمانهای مختلف میتوان انجام داد….
۱_واکاری گلابه
این نوع واکاری بعد از گلاب و بالا آمدن برگها و مشخص شدن قسمتهای کچل انجام میگردد
که بدلایل متعدد توصیه نمیگردد
۲_واکاری زردابه
درین روش در اخر فصل و قبل از خواب کامل قسمتهای کچل مشخص شده
و بلافاصله بعد از خواب کامل فضاهای خالی مجدد کشت میگردد
۳_واکاری تابستانه
درین روش مکانهای خالی مشخص و با گچ کشاورزی و خاک اره و خراشیدگی یا…. این مکانها علامتگذاری و در تابستان مجدد کاشته میشوند….

شرکت مهام پویای فیروزه تولید کننده انحصاری ابرکودهای الیو
📚مهندس علی صومعه

درج دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!