انجمن زعفران ایران

مجموعه تلگرامی بیش از 30هزارکشاورز زعفران کار کشور با فعالیت کسبه و تجار معتبر

ایدی گروه: @elina314

ورود به گروه

آموزش کشاورزی

الیو.... مجموعه ای با کشاورزی پایدار و اصولی

الیو

الیو.... مجموعه ای با کشاورزی پایدار و اصولی

نکاتی درباره تهیه و کاشت پیاز

توصیه های پیشنهادی برای تهیه پیاز
💥سعی کنید پیاز را از مزارع جوان
و اقلیم های معتدل که ماده آلی خاک بستر بالای۱درصد بوده و آب آبیاری هم شیرین…تهیه کنید…
💥از مزارعی که آلودگی به کنه و قارچ دارند پیاز تهیه نکنید
💥متوسط وزنی پیازها کمتر از ۴گرم نباشد
💥پیاز خشک کن باشد
💥در موقع جمع آوری،آسیب های فیزیکی زیادی متحمل نشده باشند
💥درصد کلوخه خاک حداکثر ۱۵ درصد
و درصد خاک کل حداکثر ۳۰ درصد
و درصد خروج رطوبت ۷۲ساعته حداکثر ۵درصد باشد
💥پیازها ترجیحا فله بارگیری گردد
💥حداکثر زمان بین جمع آوری پیاز از مزرعه مادر تا انتقال به مزرعه بستر ۱۴روز بیشتر نباشد
💥دکمه انتهایی پیاز ها مربوط به لاشه مستهلک شده پیاز مادری سال قبل بوده که در واقع بمانند پوسته مرده و مکان مناسب برای تجمع افات و…. میباشد که بهتر است جدا گردد…
💥بهیچ عنوان پیاز هارا در آفتاب آنهم داخل کیسه انبار نکنید
💥پیازهارا حتما استریل کنید

🔖مهندس علی صومعه

2 دیدگاه

درج دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!