انجمن زعفران ایران

مجموعه تلگرامی بیش از 30هزارکشاورز زعفران کار کشور با فعالیت کسبه و تجار معتبر

ایدی گروه: @elina314

ورود به گروه

آموزش کشاورزی

الیو.... مجموعه ای با کشاورزی پایدار و اصولی

الیو

الیو.... مجموعه ای با کشاورزی پایدار و اصولی

نکاتی درباره استریل کردن پیاز قبل از کاشت

💥نکاتی درباره استریل کردن پیاز قبل از کاشت….
قبلا در باره استریل کردن پیاز مطالبی بیان شد که میتوانید در لینک زیر مجدد مطالعه بفرمایید👇👇👇👇
⚫️ bit.ly/2We9pW0

یک نکته مهم قابل ذکر است
آنهم آب محلول استریل میباشد

سعی کنید حدامکان از اب شیرین چاه عمیق هایی که قابل شرب هستند استفاده کنید….
استفاده از آبهای شور خصوصا تلخ(منیزیمی) برای تهیه محلول سم بهیچ عنوان توصیه نمیشود
سعی کنید بشکه ها و مخزن سموم در آفتاب قرار نگیرد….
گرم شدن آب و قرار دادن بذر ها داخل اب گرم تنش شدیدی به پیاز وارد خواهد کرد…
استفاده از اب شرب بخاطر احتمال وجود کلر مورد قبول نیست…
مگر اینکه مخزن را ۲۴ ساعت قبل استفاده پرآب کرده تا گاز کلر خارج گردد

همچنین سعی کنید پ اچ آب را با اسید انفوریک به محدوده ۵ برسانید
متاسفانه بعضا دیده شده از کودهای خاص جهت بذر مال کردن استفاده میگردد…. این کار فقط در مزارع که فاصله کاشت تا اولین ابیاری کمتر از ۲هفته باشد توصیه میگردد

📚دفتر فنی شرکت مهام پویای فیروزه
🔖مهندس علی صومعه(با بیش از ۷۵ سال تجربه اجدادی در کاشت زعفران)
دکتر سید مهدی حسینی (دکتری گیاهپزشکی و مدیر فروشگاه تعاون بابیش از ۱۵سال سابقه تدریس در مراکز آموزشی و اجرایی)

درج دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!