انجمن زعفران ایران

مجموعه تلگرامی بیش از 30هزارکشاورز زعفران کار کشور با فعالیت کسبه و تجار معتبر

ایدی گروه: @elina314

ورود به گروه

آموزش کشاورزی

الیو.... مجموعه ای با کشاورزی پایدار و اصولی

الیو

الیو.... مجموعه ای با کشاورزی پایدار و اصولی

زردآب

زرد آب

یکی از مهمترین مرحله آبیاری در مزارع زعفران زرد آب است….
💥تعریف زرد آب؛
به مرحله آخر آبیاری در مزارع زعفران که در دوره آغاز خزان برگها انجام میگردد زرد آب میگویند
💥تاریخ وزمان مناسب زرد آب؛
بطور کلی نمیتوان تاریخ دقیقی برای زردآب پیشنهاد کرد چون شرایط مزارع مختلف است و زمان خزان نیز متفاوت است اما معمولا کشاورزان خبره از زمانی که یک سوم الی نصف برگها زرد میشوند
آخرین مرحله آبیاری را انجام میدهند…
💥اهمیت زردآب؛
حفظ رطوبت خاک اطراف پیاز اهمیت بسیار بالایی دارد،ازطرفی عناصر درحال برگشت سریع از برگها بسمت بنه(پیاز) هستند و ازطرفی پیاز درحال درشت تر شدن….
در واقع زردآب باعث نفوذ مقدار کمی آب از بدنه پیاز به داخل شده (باتوجه به حداقل فعالیت گیاه در این دوره و بالارفتن غلطت عناصر در پیاز،تزریق آب به داخل پیاز بسیار موثر است)و همچنین با مرطوب کردن خاک اطراف پیاز باعث ملایم شدن خاک و کاهش استهلاک انرژی جهت درشت تر شدن پیاز خواهد شد…
زردآب باعث سرد شدن محیط اطراف پیاز و کاهش تنش گرما نیز میگردد…
قابل ذکر است زرداب باعث رشد بیشتر علف های هرز شده که هم برای آسان کردن وجین مفید است و هم سایه اندازی برخی علف های هرز که ریشه عمیق دارند و در تابستان مفیدن

⚡️زردآب را فراموش نکنیم…

📀استفاده از تمام مطالب سایت بدون ذکر منبع شرعا و اخلاقا جایز نیست و پیگرد قانونی دارد

📚شرکت مهام پویای فیروزه
مهندس علی صومعه

درج دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!